Workplace Giving richt zich met zijn evenementen op verschillende vitaliteitsthema's, van bewegen en voeding tot aan slapen en stress.

Bewegen

Kom met jouw bedrijf in beweging! Bewegen is niet alleen belangrijk voor de vitaliteit en productiviteit van de medewerker, maar ook voor teambuilding en werkplezier. Met de verschillende Workplace Giving events op het gebied van bewegen, is er altijd een event dat bij jouw bedrijf en medewerkers past. Neem een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Evenement: Steptember & Love to Ride

Genotmiddelen

Genotmiddelen zijn al lang niet meer beperkt tot roken, drugs en alcohol. Er zijn andere boosdoeners die dagelijks worden genuttigd, dus ook onder werktijd: bijvoorbeeld suiker, vlees, cafeïne, sociale media enzovoorts. Al deze genotmiddelen hebben invloed op de productiviteit en gezondheid van jouw medewerkers én dus op het bedrijf. Neem een kijkje naar de mogelijkheden bij de Workplace Giving events op het gebied van genotmiddelen.

Evenement: Febfast


Voeding

Dat gezonde voeding belangrijk is, weten we. Maar wist je ook dat je als werkgever een belangrijke rol hierin speelt? Ongeveer 80 procent van de voeding die een persoon per dag binnenkrijgt, is tijdens werktijd. De Workplace Giving events op het gebied van voeding helpen jouw bedrijf en medewerkers om op een leuke, competitieve manier bewust te worden van de (positieve) effecten van een gezond eetpatroon. Neem een kijkje naar de events en de voordelen van gezonde voeding voor jouw bedrijf.

Evenement: Febfast

Ondersteuning thuis

Problemen op werk worden vaak meegenomen naar huis, maar hoe zit het andersom? Ondersteuning in de thuissituatie van de medewerker kan van groot belang zijn voor zijn of haar productiviteit, werkplezier en betrokkenheid. Ontdek wat de Workplace Giving events hierin kunnen betekenen.

Veiligheid & Arbo

Als werkgever wil je je medewerkers een veilige en gezonde werkplek bieden, niet alleen wanneer het gaat om arbeidsintensief werk. Een veiligheids-gevoel en goede arbeidsomstandigheden dragen bij aan het binden van de medewerkers en zorgen voor hogere betrokkenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden van Workplace Giving veiligheid en Arbo? Neem een kijkje naar de verschillende opties.

Talent

Het ontwikkelen van talent én het benutten daarvan op de werkvloer zorgt niet alleen voor gelukkigere medewerkers, het draagt ook bij aan de binding van de medewerker met het bedrijf. Met veel verschillende talenten kan talent-management een uitdaging vormen, Workplace Giving events vormen een eenvoudige en motiverende manier om hierin te ondersteunen. Ontdek ze hier.

Stress

Werkstress is beroepsziekte nummer één en kan je bedrijf veel geld kosten. Meer dan ooit is er behoefte aan maatregelen tegen werkstress, Workplace Giving biedt ook hierin ondersteuning in de vorm van verschillende interactieve events. Bekijk hier het aanbod van Workplace Giving op het gebied van werkstress.

Slapen

Ruim 30 procent van de Nederlanders ervaart slaapklachten, hoe zit dat bij jouw medewerkers en wat heeft dit tot gevolg voor de productiviteit? Als werkgever kun je een bijdrage leveren aan een gezond slaap- en werkritme: niet alleen bij werknemers met onregelmatige diensten, maar ook bij '9 tot 5' werknemers. Bekijk de Workplace Giving events op het gebied van slapen en ontdek wat goed slapen voor jouw bedrijf en medewerkers kan betekenen.


Geef je organisatie een boost met de evenementen van Workplace Giving.