Evenementen

Evenementen

Steptember

In de maand september 10.000 stappen per dag zetten voor mensen met cerebrale parese: dat is Steptember! Niet alleen wandelen, maar ook fietsen, zwemmen en elke andere lichamelijke activiteit telt. In teams van maximaal 4 collega's ga je de uitdaging aan om zoveel mogelijk stappen te zetten én geld op te halen voor CP Nederland. Steptember is een leuke en sportieve manier om de medewerkers bewust te maken van hun eigen vitaliteit en draagt bij aan de teambuilding. Hierdoor verhoogt de productiviteit, betrokkenheid én saamhorigheid.

Love to Ride

Love to Ride stimuleert om vaker de fiets te pakken in plaats van de auto, om zo bij te dragen aan gezondere medewerkers én een gezonder leefmilieu. Love to ride biedt een programma op maat om aan jouw en de medewerkers' behoeften te voldoen.

Febfast

Febfast draagt bij aan een gezondere levensstijl van medewerkers: niet alleen op het gebied van voeding, maar ook genotmiddelen of inactiviteit! Febfast biedt de mogelijkheid om zélf je uitdaging te kiezen om zo te werken aan de gezondheid en productiviteit van de medewerker.